Welkom bij Atalanta-Pedicure!

 

 

 

 

 

 afspreken

                            

voetverzorging   Samenwerkende Pedicures

           

voetverzorging Feet by OPI

  handverzorging

  gelnagels

  klantenkorting

  links

 

Verzorgde voeten, een goede basis!

Uw afspraak plannen bij Atalanta-Pedicure wil ik graag persoonlijk doen. Met u afspreken wanneer het goed past in uw en mijn agenda, zodat het niet "tussendoor" moet. Uw behandeling wil ik naar tevredenheid en in rust kunnen uitvoeren. Afspraken maak ik daarom uitsluitend telefonisch en vervolg-afspraken worden veelal meteen na uw behandeling gepland.                             Dit kan op:036 522 14 77

Tijdens de eerste afspraak neem ik de noodzakelijke persoonlijke - en medische gegevens op. Dit wordt uiteraard vertrouwelijk en professioneel behandeld. Samen met U bekijk ik tijdens het intakegesprek en eerste voetenanlyse wat wenselijk en nodig is. Aan de hand van dit gesprek en de analyse wordt het behandelplan en de kosten met u doorgenomen.

Zoals u weet staat bij Atalanta Pedicure voorop:

                 Professionaliteit                                                

                 Persoonlijk contact

                 Precies werken

Om uw afspraak optimaal te laten verlopen worden er in de salon voor uw behandeling al werkzaamheden verricht. Zaken als het klaarzetten en inschakelen van de benodigde materialen en aparatuur, evt. verwarmen harsmateriaal etc.

Bij verhindering verzoeken we u dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan Atalanta-Pedicure telefonisch melden.  Indien u bij verhindering niet 24 uur van tevoren uw afspraak telefonisch annuleert bij Atalanta-Pedicure of regelmatig afspraken niet nakomt kan het volledige bedrag voor de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Door regelmatig de pedicure te bezoeken komen uw voeten weer in een betere conditie. De behandeling werkt preventief tegen klachten en is erg prettig en ontspannend.

Na de voetverzorging kan ik U desgewenst adviseren met welke producten uw voeten optimaal verzorgd kunnen worden en U klachten kunt bestrijden.

De topmerken OPI en Samenwerkende Pedicures staan garant voor kwaliteit en innovaties!

 

Atalanta-Pedicure  2012 Privacy Policy Terms of Use

HOME

Contactgegevens:

           Atalanta-Pedicure 

           Melanie Braun 

           Atalanta 183

           3892 EG Zeewolde

           Telefoon:  036 522 14 77
           Mobiel:     065 597 26 31

           contact@atalanta-pedicure.nl

           K.v.K.nr. 39099295

           Aangesloten bij:

 

 

 AANBIEDING